Restaurant

Restaurantul Symphony Romanian Fusion este afacerea unei familii, este imbinarea armonioasa a gusturilor a trei generatii de romani. Fiecare dintre cele trei generatii si-au adus aportul in crearea meniului, in armonizarea elementelor culinare pana la cele mai mici detalii, in echilibrarea bucatariei traditionale romanesti si in exploatarea celor mai noi tendinte culinare.

Am incercat sa pastram savoarea bucatariei traditionale, sentimentul de bucurie pe care familia de romani il traieste de fiecare data cand se strange in jurul mesei cat si ospitalitatea proverbiala a romanilor. Savuram cu nesat ciorbele si sarmalele facute dupa reteta bunicii, pastele (fie cele de influenta vegana fie italiana) sau carnurile gatite cu dichis; dar si preparatele gatite cu gija pentru copii. La toate acestea am adaugat produse sarace in carbohidrati pe care le-am dedicat atat femeilor din viata noastra cat si tuturor celor care ne trec pragul. La drept vorbind am gandit un meniu care sa acopere o gama cat mai larga de gusturi si placeri culinare, fiind intotdeauna preocupati atat de calitatea cat si de scopul ultim al mancarii, acela de a ne pastra sanatatea si fericirea la cote cat mai ridicate.

Ne dorim sa fim un restaurant de casa si de familie pentru ca acest restaurant face parte dintr-un concept dedicat in totalitatea familiei; dedicat intampinarii necesitatilor diverse pe care fiecare membru al familiei le poate avea.

Va asteptam cu drag alaturi de noi!

Cu o suprafata de 120mp si o terasa de 55mp Restaurantul Symphony a fost gandit pentru a deservi o gama variata de evenimente, de la organizare de petreceri tematice pana la cele cultural artistice, prin mici schimbari de design si functionalitate.

Mai multe detalii găsesți pe site-ul Restaurant Symphony.