Apartamente

Poate ați auzit-o si înainte, dar apartamentele noastre sunt cu adevarat “o casă departe de casă”. Am facut tot posibilul pentru a vă oferi o experiență unică de “acasă”. Situate într-o clădire nou construită, apartamentele noastre au fost gândite pentru a fi plăcute, familiare și accesibile: de la amplasarea clădirii într-o zonă centrală, până la detaliile de amenajare.

Vă oferim apartamente și garsoniere cu bucătării și băi complet utilate, camere spațioase și luminoase și dormitoare confortabile.

Daca vă prețuiți intimitatea, angajații noștrii vor respecta acest lucru, iar dacă doriți să fiți răsfățați vor face tot posibilul ca acest lucru să se întâmple.

Vă oferim un “problem solver” concierge pe care trebuie doar să-l puneți la încercare: de la a va găsi soluții de transport până la a vă procura bilete la operă sau spectacole.

Apartamentele sunt foarte spatioase  si bine echipate astfel incat sa va puteti bucura de timpul petrecut in Bucuresti.

Avem aer condiționat, geamuri cu protecție fonică, HI SPEED WI-FI, televizoare LCD în fiecare cameră, cu peste 100 de canale din care să alegeți.

Dacă doriți să vă pregătiți singuri mâncarea, bucătăriile sunt complet utilate. Dacă în schimb doriți o experiență de hotel, restaurantul de la parterul clădirii poate servi cei mai pretențioși clienți.

Mai multe detalii găsești pe site-ul One88 Apartments.

Daca doriti sa inchiriati unul din apartamentele noastre pe termen lung, vom face o oferta special croita pentru dumneavoastra.